slide
Read More

En god nettside – her bør du begynne

slide
Read More

Store foretak og deres suksess

slide
Read More

Hva er hemmelighet bak vellykkede bedrifter?

slide
Read More

Din hjemmesides betydning for firmaet ditt

Sikkerhet på nett

I den moderne tidsalderen holder det ikke å låse døren for å holde seg trygg. På nett står ofte døren vår ulåst gjennom sosiale medier, uoriginale passord og dårlige brannmurer. Stjålne identiteter og hacking har blitt noe kriminelle har blitt svært gode på, og noe alle med internettilgang burde lære å beskytte seg mot.

Personvern

Hvor mye informasjon trenger du egentlig å legge ut om deg selv? Vær alltid litt skeptisk når nettsider, eller enkeltpersoner, spør om for mye personlig informasjon over nett. Det du selv velger å legge ut og dele med hele verden burde du også være forsiktig med. Du vet aldri hvem som leser det du legger ut på en åpen profil.

Du vet aldri hvem du snakker med

Identitetstyveri har blitt mer og mer normalt innenfor den kriminelle verdenen. Dette kan være store identitetstyverier på enkeltpersoner, eller en spam-e-post som har tatt i bruk navnet til en stor bedrift. Vær alltid kritisk når du mottar e-post som lover deg noe, og sjekk alltid avsenders e-postadresse.

Trygge transaksjoner

Enten det gjeler handling på nettbutikker, overføringer til andre kontoer, eller pengespill på nett så burde du sørge for at dine transaksjoner beskyttes med den nyeste SSL-krypteringen. Slik forsikrer du deg om at din sensitiv informasjon blir utilgjengelig for tredjeparter. Dette er kun et av mange sikkerhetstiltak du burde følge dersom du bruker penger på nett.

Beskytt deg mot virus

Med riktig maskinvare kan du hjelpe deg og din PC med å beskytte dere mot uønsket besøk. En brannmur vil hjelpe dere med å holde slike uønskede besøk utestengt. Oppgaven til brannmuren er kort fortalt å kontrollere trafikk mellom datanettverk og bestemme om trafikker er trygg, eller ikke. En god brannmur er en viktig investering dersom du ønsker å holde din PC frisk.