slide
Read More

En god nettside – her bør du begynne

slide
Read More

Store foretak og deres suksess

slide
Read More

Hva er hemmelighet bak vellykkede bedrifter?

slide
Read More

Din hjemmesides betydning for firmaet ditt

Lag din egen hjemmeside eller blogg

Hvis du skal markedsføre bedriften din og opprettholde god kundekontakt, er det helt avgjørende at bedriften er representert på nettet. Du kan selvsagt nøye deg med å være tilstede på sosiale medier, men sannsynligvis vil både du og kunden ha fordeler av at du lager en hjemmeside eller blogg.

Der en hjemmeside er litt statisk og informativ, er bloggen mer umiddelbar og personlig. Dessuten oppdateres sistnevnte jevnlig. Dette innebærer at hjemmeside og blogg har litt forskjellige bruksområder: Ønsker du først og fremst å presentere bedriften, produktene eller tjenestene, og gi kunden muligheten til å ta kontakt, er en hjemmeside tingen. Vil du derimot også bygge og forsterke relasjonen til kundene, kan en blogg være å foretrekke.

Utformingen av siden må først og fremst være brukervennlig. I tillegg bidrar det visuelle uttrykket til å si noe om hva bedriften representerer. Det kan være lurt å bruke litt tid på å finne ut hvordan siden skal fremstå. Hent inspirasjon fra sider du liker, eller oppdag noe nytt. Alt fra Nike til Videoslots kan være inspirasjonskilder. Hvilken nettside passer bedriften din best?

Uansett om du går for hjemmeside eller blogg, finnes det helt gratis og svært rimelige alternativer du kan ta utgangspunkt i. WordPress er kjent for å være den bloggplattformen som har flest maler og tilpasningsmuligheter. Hvis du vil leke deg med utformingen av siden, kan dette med andre ord være et bra sted å starte. En annen fordel er at en WordPress-side faktisk også kan brukes som en hjemmeside. Da publiserer du utelukkende såkalte «sider» istedenfor blogginnlegg.

Og til sist: Du behøver selvsagt ikke å velge. Det er fullt mulig å ha en hjemmeside som er linket opp mot en blogg. Finn ut hva du vil med siden din, og hvor mye tid du vil bruke på den, og sett i gang.