slide
Read More

En god nettside – her bør du begynne

slide
Read More

Store foretak og deres suksess

slide
Read More

Hva er hemmelighet bak vellykkede bedrifter?

slide
Read More

Din hjemmesides betydning for firmaet ditt

Etablere foretaket på internett

Å ha en egen hjemmeside er kjernen til foretakets nettbaserte markedsføring. Før man begynner med det som er synlig på hjemmesiden, som tekst og design, så er det noen elementer man må ordne. For å kunne gjøre hjemmesiden tilgjengelig, trenger man et netthotell. Dette er et ”hotell” hvor man lagrer nettsider, og det inkluderer lagringsplass, bilder, epostkontoer, og så videre. Dette koster som regel et par hundre kroner hvert år. Man kan også unngå å betale, men ulempene med en gratis nettside og netthotell overgår den finansielle kostnaden.

Disse ulempene kan for eksempel være tap av data og distraherende reklame. Ved hjelp av CMS (et publiseringsverktøy) kan man legge til og redigere innholdet, som igjen overføres fra dataen til netthotellet med FTW (filoverføringsprotokoll).

Hjemmesiden trenger ikke å være avansert, men den burde være unik samt vise nettopp hva som skiller foretaket ditt fra andres. Inkluder både foretaks- og kontaktinformasjon og få frem foretaket personlighet. Det kan også være smart med kundereferanser i form av uttalelser og bilder. Dette kan øke både kundens tillitt og foretakets kredibilitet. Husk at hjemmesiden skal informere om foretaket, og ikke bli det nye foretaket. Så det kan være lurt å få hjelp av noen med erfaring, så ikke du selv bruker for mye tid.